Ředkvičky s tvarohem a knäckebrotem

  • 1
    porce
  • 10
    minut
  • snadné
  • 771 kJ / porce

Nechte se tímto receptem inspirovat k přípravě typické letní svačiny, lehké večeře či druhé večeře. Zeleninu můžete obměnit podle toho, co vám zrovna chutná a roste na zahrádce. Ředkvičky jsou zdrojem vitaminu C. Za jejich štiplavost mohou silice obsahující síru, které podporují trávení.

  • 100 g ředkviček
  • 60 g polotučného tvarohu
  • 50 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • špetka mletého kmínu
  • špetka soli
  • 2 plátky žitného knäckebrotu

Ředkvičky dobře omyjeme a očistíme.

Poté je nastrouháme najemno, dobře promícháme s tvarohem a jogurtem a ochutíme mletým kmínem a solí.

Pomazánku podáváme s plátky knäckebrotu.

  • 1 porce, doba přípravy 10 minut, 771 kJ / 184 kcal
  • Tuky: 5 g
  • Sacharidy: 22 g
  • Bílkoviny: 11 g
  • Vláknina: 5 g
  • Vhodné pro vegetariány, zdroj bílkovin a vlákniny, nízký glykemický index

Svět zdraví recepty Ředkvičky s tvarohem a knäckebrotem

Svět zdraví recepty Ředkvičky s tvarohem a knäckebrotem

Svět zdraví recepty Ředkvičky s tvarohem a knäckebrotem

  • 100 g ředkviček
  • 60 g polotučného tvarohu
  • 50 g bílého jogurtu (3,5 % tuku)
  • špetka mletého kmínu
  • špetka soli
  • 2 plátky žitného knäckebrotu

Je to k nám blízko

Svět zdraví v číslech

523 963
zhubnutých kilogramů
93
poraden
196
specialistů