Tofu po římsku

  • 4
    porce
  • 30
    minut
  • snadné
  • 715 kJ / porce

Hlavní jídlo

  • 100 g cibule 137kJ
  • 1 lžíce oleje 427kJ
  • 300 g bylinkového nebo marinovaného tofu 903kJ
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 150 ml sojového mléka
  • 150 g sterilované nebo uvařené cizrny 803kJ
  • bobkový list, bazalka, mletá paprika, bujón bez glutamátu, sojová omáčka, česnek
  • obloha - několik listů salátu, čerstvé bylinky
  • 40g neloupané rýže Basmati 564kJ

Cibuli nechte na oleji zesklovatět, přidejte na podélné kousky nakrájenou zeleninu, bazalku, bobkový list a mletou papriku.

Tofu nakrájené na větší nudličky smíchejte se sojovou omáčkou, bujonem a prolisovaným česnekem.

Ppřidejte k cibulce a nechte provařit.

Nakonec přimíchejte sojové mléko a cizrnu a ještě chvíli vařte.

Jako oblohu použijte listy salátu a podávejte s rýží.

  • 100 g cibule 137kJ
  • 1 lžíce oleje 427kJ
  • 300 g bylinkového nebo marinovaného tofu 903kJ
  • 200 g kořenové zeleniny
  • 150 ml sojového mléka
  • 150 g sterilované nebo uvařené cizrny 803kJ
  • bobkový list, bazalka, mletá paprika, bujón bez glutamátu, sojová omáčka, česnek
  • obloha - několik listů salátu, čerstvé bylinky
  • 40g neloupané rýže Basmati 564kJ

Je to k nám blízko

Svět zdraví v číslech

0
zhubnutých kilogramů
poraden
specialistů