Řeřichová pomazánka s celerem

  • 4
    porce
  • 10
    minut
  • snadné
  • 570 kJ / porce

  • 200 g lučiny
  • 10 ml kefíru
  • 50 g nastrouhaného celeru
  • 1-2 hrsti řeřichy
  • sůl
  • pepř

Smícháme lučinu s kefírem,

přidáme najemno nastrouhaný celer a nadrobno nasekané lístky řeřichy.

Vše dobře promícháme, dochutíme solí a pepřem.

Podáváme s celozrnným pečivem, případně s knäckebrotem.

  • 200 g lučiny
  • 10 ml kefíru
  • 50 g nastrouhaného celeru
  • 1-2 hrsti řeřichy
  • sůl
  • pepř

Je to k nám blízko

Svět zdraví v číslech

533 086
zhubnutých kilogramů
91
poraden
190
specialistů