Tuňáková pomazánka s fazolemi

  • 4
    porce
  • 10
    minut
  • snadné

  • 100 g fazolí namočených a uvařených
  • 1 lžička olivového oleje
  • 100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
  • petržel
  • sůl, pepř
  • 3 rajčata

Fazole vidličkou rozmačkáme, přidáme olivový olej a promícháme.

Tuňáka necháme okapat, potom maso přidáme k rozmačkaným fazolím.

Dále přidáme jemně nasekanou petrželovou nať, osolíme, opepříme.

Podáváme s rajčaty.

 

 

Dobrou chuť přeje Svět zdraví

  • 100 g fazolí namočených a uvařených
  • 1 lžička olivového oleje
  • 100 g tuňáka z konzervy ve vlastní šťávě
  • petržel
  • sůl, pepř
  • 3 rajčata

Je to k nám blízko

Svět zdraví v číslech

0
zhubnutých kilogramů
poraden
specialistů